Până în acest moment și-au depus candidatura pentru ocuparea funcției de primar al comunei Florești șase candidați. O parte din ei candidează din postura de independent, în timp ce alții reprezintă unele partide politice.

Horia Șulea, actualul edil al Floreștiului, candidează independent. Acesta își încheie al doilea mandat consecutiv.

Partidul Național Liberal îl trimite în cursa electorală pe Bogdan Pivariu, actual viceprimar. Pivariu este de profesie medic veterinar și este susținut puternic de către Ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Radu Fărcaș este candidatul PRO România. Radu Fărcaș este Area Sales Manager la Allianz-Tiriac SA de 10 ani, având o vastă experiență profesională în mediul privat.

Alianța USR Plus îl susține pe Flaviu Udrea, un tânăr de 32 de ani, care are o experiență profesională în IT, având o experiență de peste 8 ani în domeniul managementului.

Un alt candidat independent este Daniel Meze. Meze este o persoană activă, fiind implicat în multe activități, de la activismul social, până la antreprenoriat și jurnalism. De asemenea, este scriitor, fiind pasional de aspectele spirituale ale vieții.

Al șaselea candidat este Ovidiu Pâslariu, de asemenea independent. Pâslariu este implicat în societatea locală, organizând diverse evenimente caritabile, fiind președintele Asociației Ștergem Lacrimi.

Chiar dacă sunt inexistenți, ne întrebăm de ce PSD nu are candidat pentru Primăria Florești, este totuși cel mai mare partid din țară.

 302 vizite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *