În ultimele zile au apărut diverse poze pe grupul Info Trafic Cluj cu un șofer, conducând o mașină efectiv mutilată, care circula în voie pe străzile din zona Comunei Florești. Mașina circula fără portiere, fără plafon, fără aripi și fără capotă, un real pericol, atât pentru șoferul autovehicului, cât și pentru ceilalți participanți la trafic. Polițiștii s-au autosesizat în urma imaginilor apărute pe internet.

“La data de 16 august a.c., în jurul orei 17:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au vizualizat o serie de imagini apărute pe o platformă de socializare, cu privire la o persoană care se deplasa pe DN1-E60, din direcţia Floreşti spre Gilău, cu un autoturism în stare avansată de deteriorare şi fără a avea plăcuţele cu numărul de înmatriculare montate”, se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Polițiștii au reușit să îl prindă în trafic pe șoferul care conducea mașina distrusă. Agenții l-au oprit pe strada Barajului din localitatea Florești, acesta neavând nici permis de conducere.

Șoferul este un tânăr de 32 de ani din comuna Căpușu Mare, acesta fiind cercetat pentru conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

 457 vizite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *