În cursul zilei de ieri, Premierul Ludovic Orban, împreună cu Ministrul Sănătății, domnul Nelu Tătaru, Ministrul Agriculturii, domnul Adrian Oros și Ministrul Transporturilor, domnul Lucian Boda s-au aflat într-o vizită de lucru în comuna Florești. Nu au lipsit nici liderii PNL Cluj, domnul Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, Primarul Municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc și Daniel Buda, președintele PNL Cluj. Aceștia au făcut câteva anunțuri legate de viitorul Spital Regional, care pare a intra pe linie dreaptă. De asemenea, invitații și-au arătat sprijinul pentru candidatul PNL la primăria comunei Florești, Bogdan Pivariu.

“Politicienii promit în campanie electorală ca să uite cu totul promisiunile după ce sunt aleși. Dar eu nu sunt acest fel de politician. Eu vreau să mă țin de promisiuni încă dinainte de a fi ales.

V-am promis că orașul Cluj-Napoca, județul Cluj și Bucureștiul sunt alături de noi, de floreșteni, iar astăzi i-am avut oaspeți, la noi acasă, la Florești, pe Premierul României dl. Ludovic Orban, pe Ministrul Sănătății dl. Nelu Tătaru, pe Ministrul Transporturilor Lucian Boda, pe Ministrul Agriculturii dl. Adrian Oros, pe europarlamentarul Daniel Buda și de asemenea pe Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc si pe Președintele CJ Cluj, dl. Alin Tișe.

S-a semnat contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj, ce va fi edificat în Florești. Spitalul va avea: o suprafață totală de 151.000 mp, 5 etaje, capacitate de 849 paturi, 60 de paturi ATI și 70 cabinete de specialitate.” a declarat Bogdan Pivariu pe o rețea de socializare.

Tânărul candidat se bucură de sprijinul necondiționat al liderilor naționali și județeni pentru funcția de primar al comunei Florești, aspect deloc neglijabil.

 185 vizite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *