În data de 27 septembrie, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au intervenit în urma unui incident rutier în comuna Florești, iar în urma testării șoferilor implicați în accident, au constatat faptul că unul dintre aceștia avea o concentrație de peste 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul vinovat a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 27 septembrie a.c, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au reţinut pentru 24 de ore un tânăr pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

În fapt, la aceeaşi dată, poliţiştii aflaţi în serviciul de patrulare în vederea asigurării climatului de ordine publică, au identificat un eveniment rutier în zona de intersecţie a DN1E60 şi a străzii Eroilor.

În urma evenimentului din care au rezultat doar pagube materiale, conducătorii autoturismelor au fost testaţi cu aparatul etilotest.

În cazul unuia dintre acesţia, un tânăr de 26 de ani, din comuna Floreşti, testarea a relevat o concentraţie de peste 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.” se arată în comunicatul I.P.J. Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.