Conform unui anunț al Primăriei Florești, studenții care nu au împlinit vârsta de 26 de ani și sunt înmatriculați la o instituție de învățământ superior acreditată pot beneficia de abonamente gratuite pentru mijloacele de transport în comun.

Pentru a beneficia de gratuitate studenții trebuie să prezinte fie o adeverință de la instituția de învățământ, fie carnetul de student vizat pentru anul în curs.

„De gratuitate beneficiază studenţii înmatriculaţi la forma de învăţământ cu frecvenţă, în instituţiile de învăţământ superior acreditate, în vârstă de până la 26 de ani.

Primăria va elibera o adeverință, ȋn baza actelor depuse, cu care studenţii se vor prezenta la sediul CTP din Cluj-Napoca.

IMPORTANT!

Având ȋn vedere contextul pandemic, actele necesare pentru eliberarea adeverinţelor se transmit scanate, la  adresa de e-mail: abonamente@floresticluj.ro, urmând ca adeverinţa să fie transmisă tot ȋn format electronic. 

Actele necesare pentru eliberarea adeverinţei:

1. Copie după actul de identitate cu domiciliul stabil în Florești 

2. Adeverința de la facultate/ carnet vizat la zi

3. Cerere tip 

Studenţii care nu au posibilitatea de a trimite actele necesare online, se vor prezenta la Registratura Comunei Floreşti, strada Avram Iancu, nr. 170. 

Programul cu publicul la Registratură:

LUNI – MIERCURI: 8:00 – 16:00

JOI: 8:00 – 18:00

VINERI: 8:00 – 14:00″, transmite site-ul Primăriei comunei Florești.

Aici găsiți modelul de cerere pentru solicitarea abonamentelor gratuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.