În cursul zilei de astăzi, Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești, a avut o întâlnire cu Emil Boc pentru a discuta despre dezvoltarea comună a celor două localități, mai precis despre alinierea comunei Florești la standardele municipiului Cluj-Napoca.

Floreștiul și Clujul au nevoie de un viitor comun!Astăzi am avut o nouă întâlnire de lucru cu domnul primar Emil Boc.În această întâlnire am atins subiecte importante care îi privesc atât pe clujeni cât și pe floreșteni.

Primele subiecte pe agendă au fost Centura Metropolitană și Metroul Metropolitan. Guvernul a lansat proiectul de realizare a magistralei de metrou de la Cluj, prin aprobarea studiului de prefezabilitate, proiect cu valoare estimată de aproximativ 1 miliard de euro.

Un alt subiect atins a fost digitalizarea. Nu este un secret faptul că Primăria Cluj-Napoca este un model de bune practici, chiar la nivel european, în domeniul digitalizării. Floreștiul are același obiectiv. Vom crește eficientizarea și profesionalizarea instituției prin digitalizare.

Urbanismul și soluțiile de bune practici în construcții a fost de asemenea pe agenda noastră.

Noul Plan Urbanistic General al Floreștiului este una dintre prioritățile noastre. Ne vom corela cu direcția Clujului și în acest domeniu. Floreștiul gândește la scară mare și îmbrățișează proiecte mari care să crească calitatea vieții cetățenilor săi.” a transmis Bogdan Pivariu pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.