Primarul municipiului Cluj-Napoca spune că edilul Floreștiului primește sfaturi de la arhitectul-șef al municipiului pentru a reglementa haosul urbanistic din comuna Florești.

Primarul Bogdan Pivariu dorește să oprească construcțiile haotice din Florești, astfel încât să se ajungă la o normalitate și la un mod de viață decent.

„La Florești, primarul a fost foarte deschis să accepte în comisia lui de pregătire a proiectelor urbane reprezentanți ai Clujului. Arhitectul șef a fost mandatat să facă parte din comisia tehnică de sprijin al primarului, pentru că ei nu au această comisie. Pe primar l-am văzut determinat să țină sub control lucrurile în Florești din perspectivă urbană. Arhitectul șef al Clujului face parte din comisia primarului de natură urbanistică, pentru că la comune nu există comisie de urbanism, dar primarul nu este oprit să își poată face o comisie care să îl sfătuiască.


Deja am început această colaborare pentru a avea aceleași reguli li în Cluj și în Florești și în celelalte comune.

Practic, această uniformizare va presupune necesitatea construirii de școli, grădinițe și creșe la un anumit număr de blocuri, cum să fie străzile și cum să arate locuințele”, a spus primarul Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *