În urma unui apel al ecologiștilor, primarul comunei Florești a luat măsuri împotriva celor care depozitează deșeuri pe albia Someșului.

Ȋn cursul zilei de ieri am constatat cu stupoare că malul Someşului a ajuns perioada sărbătorilor, o veritabilă groapă de gunoi.

Ne-am organizat şi până la această oră am degajat o mare parte din gunoaie.

Am identificat deja patru persoane vinovate, care au şi fost sancţionate. De asemenea, actiunile de identificare şi a altor persoane vinovate continua.

Voi continua aceste acțiuni, cu suplimentarea de camere de supraveghere video în zonă, pentru a identifica şi a trage la răspundere persoanele care transformă zona verde a Someșului, în groapă de gunoi.

Malul Someșului este un bun comun, dar din păcate, vedem că deservește interese proprii.

Am cerut firmei de salubritate să suplimentăm numărul de containere ȋn special pentru aceste zone “roşii”.

În plus, am solicitat poliţiei locale să intensifice patrularea ȋn aceste zone pentru a se asigura o supervizare eficientă.

Ȋn bugetul de anul acesta, o parte din malul Someşului este cuprins într-un proiect de reamenajare.

Dacă vrem un Floreşti mai curat este nevoie să devenim noi înșine mai responsabili față de mediul înconjurător și mai cumpătați!

Multumesc pe această cale tuturor floreştenilor care au dat dovadă de spirit civic si mi-au trimis mesaje personale sau adrese la primărie, prin care imi sesizau situaţia deplorabilă de pe malul Someşului.

Ȋmpreună avem grijă de casa noastră, Floreşti!

Să ne vedem sănătoşi!„, a declarat Bogdan Pivariu pe o pagină de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *