Primarul Bogdan Pivariu a anunțat că în această dimineață a ajuns primul container care va fi amplasat pe malul Someșului pentru ca cei care aruncă deșeuri în zona respectivă, cel puțin să le arunce în acel container.

Pivariu a vorbit în cursul unei emisiuni despre faptul că malul Someșului a devenit o groapă de gunoi, astfel încât este nevoie de măsuri urgente pentru a opri acest fenomen.

„Avem un plan pentru Someș. Este un subiect care mie îmi place și am o aplecare aparte pentru a putea rezolva problema asta, pentru că într-adevăr nu este normal ca Someșul să fie lada de gunoi a unor cetățeni care comit asemenea acte antisociale.

Chiar în această dimineață a ajuns primul container care va fi amplasat în una din zonele roșii, adică în momentul în care există cetățeanul care vrea să comită o asemenea faptă, măcar în ceasul al 13-lea să nu arunce în Someș”, a declarat Bogdan Pivariu în cadrul emisiunii.

Totodată, primarul celei mai mari comune din România a adăugat faptul că se ia în calcul crearea unui centru de colectare a deșeurilor care să funcționeze legal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *