Odată cu etapa a II-a a Campaniei Naționale de Vaccinare COVID-19 care va începe de luni, 18 ianuarie, va exista un Centru de Vaccinare în comuna Florești. Anunțul este făcut de primarul Bogdan Pivariu, care arată într-o postare pe o pagină de socializare toate detaliile legate de acest Centru de Vaccinare COVID-19.

Centrul de Vaccinare COVID-19 va funcționa în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale „Gheorghe Șincai”, pe strada Andrei Mureșanu, numărul 1, Florești.

„Centrul de Vaccinare COVID-19 devine operaţional ȋn comuna Floreşti pentru etapa a II-a a Campaniei Naţionale de Vaccinare COVID-19 ȋncepând de luni, 18 ianuarie 2021.

De la începutul pandemiei am luptat cu toate resursele împotriva unui inamic tăcut și periculos. Tehnologia avansată a momentului ne-a pus la dispoziție vaccinul, cea mai eficientă metodă împotriva răspândirii virusului care ne-a dovedit că de cele mai multe poate fi letal.

La nivelul Floreștiului, Primăria asigură implementarea eficientă a activităţilor necesare pentru campania de vaccinare ȋmpotriva COVID-19 a populaţiei, ȋn conformitate cu Strategia de Vaccinare ȋmpotriva COVID-19 ȋn România.

Centrul de Vaccinare din comuna Floreşti a fost amenajat, cu respectarea etapei de pregătire a infrastructurii, ȋn cadrul Şcolii Gimnaziale “Gheorghe Şincai” din localitate, strada Andrei Mureşanu nr. 1, ȋn Sala de Sport a unităţii de ȋnvăţământ. Au fost respectate normele comunicate de către Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea, cu asigurarea fluxului de triaj “intrare” – triaj medical/ registratură, zone de aşteptare, grupuri sanitare, punct de vaccinare, depozitare materiale sanitare, respectiv zonă de aşteptare post vaccinare.

Informaţii despre vaccinare pot fi consultate pe Platforma naţională de informare cu privire la vaccinarea ȋmpotriva Covid-19: https://vaccinare-covid.gov.ro/, la adresa de email: contact@vaccinare-covid.gov.ro şi telefonic la CallCenterCJ: 021.414.44.64.

Conform informărilor Comitetului Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea ȋmpotriva Covid 19, reamintim că, în acest moment, programările în platforma: https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/, sunt disponibile doar pentru persoanele din etapa I – care își desfășoară activitatea în domeniile sănătății și social – sistem public și privat.Datele privind Campania de Vaccinare vor fi actualizate periodic iar vaccinarea este gratuită, sigură, voluntară și necondiționată.

Haideți să ne recăpătăm dreptul la viață și bucuria activităților zilnice!”, a transmis Pivariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *