În această dimineață, primarul comunei Florești a vorbit în cadrul emisiunii Clujul Politic despre mai multe aspecte ale viitoarei administrații, printre care și situația îngreunării traficului din zona Cartierului Terra, unde se poate circula doar pe o singură bandă auto de ani de zile.

„Lucrăm în zona Terra la expropriere și la un proiect de modernizare. Acum așteptăm proiectul bugetului pentru a fi votat și vom demara acțiunea pentru expropriere în unele zone din Terra, de lărgire și inclusiv de crearea unor drumuri cu sens unic acolo, să rezolve problema.

Să știți că este un studiu destul de amplu, o investiție destul de costisitoare, dar merită făcută, și ea va fi făcută pentru că va rezolva problema aceea de la accesul în strada Urușagului și strada Șesul de sus, pe lângă cartierul Terra.

Va mai fi un acces în acea zona, prin strada Dumitru Mocanu II, este un proiect unitar pe care îl vom scoate la licitație cu mai multe zone, nu doar cu strâmtoarea de la Terra. Trebuie să gândim unitar și pe termen lung ce am putea face ca să dezvoltăm nu doar ca să rezolvăm.

Nu trebuie făcute multe exproprieri, există posibilitatea, cu un sens unic, de lărgire a accesului înspre strada Urușagului, unde se poate face și trotuar pentru că există loc, un drum care să lege strada Urușagului cu strada Dumitru Mocanu II.”, a declarat Pivariu în cadrul emisiunii Clujul Politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.