În cursul zilei de ieri, la Primăria Florești a avut loc o ședință de lucru cu delegația Băncii Europene de Investiții și cu reprezentanții Ministerului Sănătății pe tema construirii Spitalului Regional de Urgență.

În acest an ar trebui să înceapă faza de proiectare, iar începând cu anul viitor să înceapă construcția acestuia. Termenul de finalizare este anul 2027.

Azi am avut o ședință de lucru, în Florești, cu delegația Băncii Europene de Investiții și cu cea a Ministerului Sănătății pe tema Spitalului Regional de Urgență.

Această întâlnire a avut ca și misiune evaluarea nevoilor și priorităților beneficiarilor acestei investiții printre care se află și Floreștiul. Faza de proiectare este programată să înceapă în cursul acestui an și va fi urmată de faza de construcție, respectiv faza de intrare în funcțiune a spitalului până cel târziu în anul 2027.

Apartenența la zona metropolitană Cluj reprezintă un factor benefic, ce va juca un rol important în dezvoltarea întregii comune Florești. Proiecte mărețe precum Spitalul Regional de Urgență vor schimba viziunea asupra Floreștiului, care va deveni, în sfârșit, o comună la standarde europene.„, a transmis Bogdan Pivariu pe pagina sa de socializare.

sursa foto – Facebook Bogdan Pivariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.