Edilul comunei Florești prezintă într-un video de pe pagina sa de socializare funcționalitățile Centrului de Vaccinare împotriva COVID-19 din localitate.

Centrul are o zonă de triaj medical/ registratură, 2 cabinete de vaccinare, zone de așteptare ante și post vaccinare, grupuri sanitare, depozit pentru materiale sanitare, respectiv biohazard, asigurate cu respectarea normelor comunicate de către Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea.

„Tur video al Centrului de vaccinare împotriva Covid-19 din Florești.

Floreștiul are centrul de vaccinare împotriva Covid-19 pregătit pentru campania de vaccinare.

Încă de la începutul pandemiei am luptat cu toate resursele împotriva unui inamic tăcut și periculos.

Acum suntem în momentul în care avem un vaccin prin care putem să întoarcem soarta acestei bătălii.

Centrul a fost amenajat în incinta sălii de sport a Școlii Gimnaziale “Gheorghe Șincai” cu intrare de pe strada Andrei Mureșanu nr. 1. În cadrul centrului avem o zonă de triaj medical/ registratură, 2 cabinete de vaccinare, zone de așteptare ante și post vaccinare, grupuri sanitare, depozit materiale sanitare, respectiv biohazard, asigurate cu respectarea normelor comunicate de către Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea.

Centrul va deservi în special populația din Florești și pe cea din Săvădisla. Așadar, centrul este în așteptarea introducerii pe harta centrelor de vaccinare.

În video-ul de mai jos vă prezint un tur al centrului de vaccinare împotriva Covid-19.

Sănătate multă tuturor!„, a transmis Bogdan Pivariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.