O rețea de traficanți de droguri a fost destructurată în această săptămână, iar un număr de 16 persoane au fost audiate de procurorii DIICOT Sălaj, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic și consum de droguri.

Flagrantul s-a desfășurat în comuna Florești, unde un bărbat încerca să vândă 10 grame de cannabis. În aceeași zi, polițiștii și procurorii au efectuat 4 percheziții domiciliare în oraşul Huedin, localitățile Florești și Aghireşu-Fabrici, la persoane bănuite că ar fi procurat, deținut și comercializat droguri de risc, respectiv substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

La data de 20.01.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Sălaj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Sălaj au efectuat un număr de 4 percheziții domiciliară, în urma căreia au fost ridicate 50 de grame de cannabis, 15 pliculețe transparente prevăzute cu închizătoare tip zip-lock ce conțineau o substanță albă sub forma unor cristale, 28 de plicuri transparente care conțineau urme de cannabis, un mugure de cannabis, resturi de țigări confecționate artizanal, 23 de comprimate de medicamente, precum și suma de 2.500 de lei”, au transmis procurorii.

În acest caz au fost reținute 3 persoane pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de trafic și consum de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Cei 3 au prezentați Tribunalului Sălaj, fiind în momentul de față în arest preventiv pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.