Un accident a avut loc la ieșirea din Gilău spre Florești, fiind implicate trei autoturisme. La fața locului au fost trimise mai multe autospeciale SMURD, printre care și un elicopter.

Solicitarea pentru intervenția de urgență a fost înregistrată în jurul orei 15.00, iar în momentul sosirii pompierilor la fața locului pompierii au găsit un bărbat, încarcerat într-un autoturism avariat în urma accidentului, care prezenta multiple traumatisme și era în stare de inconștiență. S-a intervenit pentru deblocarea ușii și extragerea persoanei, folosind echipamentele din dotare, astfel încât să nu fie agravate leziunile suferite de către persoana rămasă încarcerată. Bărbatul, în vârstă de cca 60 de ani, a primit asistență medicală de urgență de la salvatorii SMURD și urmează să fie transferat la spital de către un echipaj medical SAJ“, au transmis cei de la ISU Cluj.

Potrivit celor de la IPJ Cluj, accidentul a fost cauzat de către un conducător auto de 66 de ani din Florești. Acesta ar fi intrat pe DN1 E60 de pe o stradă secundară, intrând în coliziune cu un camion, după care a fost proiectat pe sensul opus, intrând în coliziune cu o autoutilitară care circula pe sensul opus.

Un conducător auto în vârstă de 66 de ani, din comuna Florești, care se deplasa pe strada Gilău, ar fi pătruns pe DN1 E60, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 32 de ani, din județul Alba, care circula înspre orașul Huedin.
În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de mers, intrând ulterior în coliziune cu o autoutilitară. Urmare evenimentului rutier a rezultat rănirea bărbatului de 66 de ani, acesta fiind transportat la o unitate medicală
“, transmite IPJ Cluj.

 490 vizite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *