Un bărbat de 38 de ani a produs un accident în Luna se Sus, iar polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești l-au testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o alcoolemie record de 3,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Florești, care, aflându-se sub influența alcoolului a provocat un eveniment rutier din care au rezultat pagube materiale.

La data de 23 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier în localitatea Luna de Sud, comuna Florești.

 La fața locului, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 3,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale, nefiind înregistrate victime.

Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că bărbatul de 38 de ani ar fi sustras și folosit pe nedrept autoturismul, fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului  sau a altor substanțe.

Cel în cauză a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, fiind dispusă măsura arestării preventive a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.„, arată comunicatul IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.