În ultima lună s-au desfășurat mai multe acțiuni ale poliției clujene împotriva traficanților de droguri. Situația drogurilor comercializate pe piața clujeană pare că a scăpat de sub control.

Prima acțiune s-a desfășurat la jumătatea lunii septembrie, când doi tineri au fost prinși de polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești cu peste 8 kg de substanță cristalină ascunsă în mașină.

La începutul lunii octombrie, Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au făcut percheziții domiciliare la 35 de persoane suspectate că ar face parte dintr-o organizație care pune pe piață droguri de mare risc.

În prima parte a lunii octombrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, în urma unei percheziții domiciliare a unor suspecți de trafic de droguri de mare risc, au descoperit o cultură de cannabis.

În data de 12 octombrie doi tineri au fost opriți în trafic pe aleea Detunata, după ce șoferul a fost văzut conducând haotic, polițiștii descoperind asupra lor două borsete, un ghiozdan și un pachet de țigarete, în care s-ar fi aflat mai multe plicuri cu substanță susceptibilă de a avea efecte psihoactive, 250 de grame de cannabis, un cântar electronic, ciuperci halucinogene, 11.650 de lei, 270 de euro și 30 de lire sterline. 

Zilele trecute DIICOT Cluj a trimis în judecată dosarele a 22 de persoane, printre care și farmaciști, care ar fi vândut în străinătate medicamente cu regim special și droguri prin intermediul uni site.

Așadar, problema traficului de droguri în Cluj pare să fi luat avânt în ultima perioadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *